Traffic Meetup – szerda esti találka nem csak keresősöknek

Traffic Meetup – szerda esti találka nem csak keresősöknek

Szeretem ezeket a Meetupokat, még ha nem is járok el túl gyakran ilyenekre. Néhány éve még csak a New Tech Meetup volt az, amelyik havonta egyszer egy laza sörözés keretében kínált rövid, ámde annál velősebb és érdekesebb előadásokat. Négy-öt mini prezentáció, öt-tíz percben; a tömörség már önmagában is kihívás az előadóknak, prezentációs készségek fejlesztésére is kitűnő alkalom a színpadra lépés.

Ez a kezdeményezés láthatólag “fertőzővé” vált; gombamód elkezdtek szaporodni a hasonló események, más-más témákra fókuszálva. @kelt kollegával például három éve sci-fi meetup szervezésébe fogtunk: a felépítése a havi összeröffenéseknek hasonló, csak a téma más. Picivel, mert azért az új technológiák és a sci-fi között nincs is akkora távolság. 🙂

Szerda estétől, remélem közérdeklődésre számot tartva, és remélhetőleg szintén havi rendszerességgel lesz Traffic Meetup is, ahol mindenről szó lesz, ami forgalom: optimalizálás, webanalitika, és ami ehhez hozzátartozik. Őszintén remélem, hogy szervezőknek lesz kitartásuk és kapacitásuk arra, hogy hónapról-hónapra megszervezzék ezt a dolgot, én drukkolok nekik.

Az egyik előadó @kisvirág lesz, aki egy SEO-sok számára fontos Analytics filtert fog bemutatni – már akkor fontos, ha valaki minden, Google által “eltitkolt” organikus kulcsszót látni szeretne a forgalomforrások között. @Vadász Illés pedig az AdWords kapcsán szólít fel minket arra, hogy felejtsünk el mindent, amit idáig tudtunk, mert óriási paradigmaváltások vannak ezen a téren is. Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy kettejük mellett én leszek a harmadik előadó – én pedig a közösségi média és a kereső optimalizálás egymásra gyakorolt hatásáról fogok pár gondolatot előadni.

Gyertek, jó lesz! [Már ha maradt még egyáltalán hely.]

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes