Let’s do it!

Új blog, tőlem.

Csúnyán magára hagytam az előző, SEO blogomat, ami a link építésről szólt. Pedig tudnék még mit linkelni linképítés kapcsán is ott, csak hát egyrészt, az idő… pontosabban annak hiánya. Másfelől pedig, rájöttem, hogy unalmas nekem mindig csak a link építésről dumálni, viszont van egy csomó olyan téma, amiről szívesen írkálnék. Részben SEO, részben AdWords, részben Analytics, részben meg bármi, ami online marketing és média. De nem akartam felhígítani az ottani témát, mert akkor meg minek Link építés blog a neve.

Az ottani bejegyzéseket nem hozom át, maradjon csak ott az archívum, remélhetőleg évek múlva is megtaláljátok “link building” kulcsszóra keresve, ha meg mégsem, akkor az valszeg azt jelenti, hogy aktualitásukat veszítették az ottani bejegyzések, vagy valaki elkezdett írni sokkal jobbat a témában.

 1. Harder szerint:

  Sok sikert az új bloghoz, sajnálom azért hogy a másikat nem folytatod, de bízom benne, hogy ez a méltó utódja lesz annak. 🙂

 2. Tupacko szerint:

  Na végre 🙂 Én is tudok kommentelni, regisztrálás nélkül 😀
  Szvsz, ez a blog sokkal jobban néz ki. Ami még jól jönne, az egy kommentekre levélben feliratkozási plugin: subscribe-to-comments.
  Sok sikert az új blogodhoz!

 3. Kefe szerint:

  Merras,
  üdvözlet neked és kiemelkedő sikert kívánok az új blogodnak!

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes