Új Google AdWords vizsga – letéve

A tegnapi napon vezették be a Google AdWords új vizsgarendszerét, amely leváltja az eddigi GAP vizsgákat. A kérdések enyhén nehezedtek, de nem vészesen, viszont magasabb pontszám kell a sikerességhez.

Ma délután tehát fogtam magamat, és a pénteki hangulattal nem törődve bele is vetettem magamat a tesztbe, amit sikeresen teljesítettem is.

Íme a link a “bizonyítványhoz”, amelyben az a jó, hogy ezentúl minden Google képesítést egy lapon fog megmutatni. Így látható rajta az AdWords-ön túl az Analytics minősítés is.

Egy tavalyi tájékoztató szerint ezt csak az első lépcsőfoka a megújuló AdWords minősítésnek, achat cialis. A mostani vizsga az alapokat hivatott tesztelni, de lesz kimondottan a keresési hálóval kapcsolatos tudást minősítő vizsga is, és egy hasonló a tartalmi hálózatra is; valamint egy harmadik az analitikai tudást fogja számonkérni [de nem ugyanazt és ugyanazon formában, mint a GA IQ vizsga]. Azaz, a mostani egy GAP-vizsgát igazából 3 vizsga fogja kiváltani. Kíváncsian várom tehát a továbbiakat.

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes