Top találat húzós kulcsszóra, 1 nap alatt

Húzós kulcsszóként tekintsük most a “SEO” kifejezésre. Igazából sosem erőltettem meg magamat, hogy a blogom jó helyen legyen a SEO, keresőmarketing, kereső optimalizálás kulcsszavakra, bár lehet valahol akár jogos elvásárként is tekinteni egy ilyen honlappal szemben.

Tegnap csináltam azonban egy gyors kísérletet, hogy a Google Térkép segítségével vajon fel tudok-e jönni a SEO kulcsszóra. [Úgy tűnik, a hazai szakértők, ügynökségekből az elsők között csináltunk hasonló kísérletet.] Aggasztó módon pofátlanul egyszerű volt a történet  – délután fellőttem a cuccot, mára már ott is vagyunk a neo-val és a blogommal egyetemben. Kíváncsi vagyok arra, hogy:

a., meddig marad ez így
b., mennyi plusz forgalmat jelent ez a blogomnak

Nomeg arra is, hogy mennyi idő kell majd annak, hogy a találati listák tele legyenek térkép spammel, és vajon mit fog ez ellen csinálni a Google.

neo-seo-maps-serp-630

 1. buvosszomszed szerint:

  ez igen kemény
  és köszönöm a tippet 🙂

 2. h0wReYa szerint:

  Hát sajnos a szegedi fotóüzletek nem annyira lomhák mint a pesi seo-sok 😀

 3. tothzoli szerint:

  Ugyanezt megjátszottuk egy HR-es cégnek 🙂

  2 nap volt az idő és ő nem csak első oldalon van, hanem a térkép lista elején. Ott is van azért pár trükk, hogy miként lehet oda kerülni!

  De azóta a “hr” szóra kivette a google a térképet. Mint ahogy te se vagy már benne az első háromba nálam a seo szóra. Szerintem a seo is hamar kiesik.

  Ez a térképes trükk főleg a lokális vállalkozásoknak jó, akiknek a szolgáltatásait városnévvel keresik: “fodrász debrecen”

 4. Évi szerint:

  Sziasztok Fiúk!

  A napokban pont azon gondolkodtam, hogy vajon hogyan tudnék felkerülni erre a jó helyre a honlapommal. Kérdeztem azt a vendéget is, aki nekem a honlapot megcsinálta, de azt mondta fogalma sincs. Mivel én mindent megtalálok az interneten (ez komoly) benneteket is megtaláltalak, és ennek nagyon örülök…

  És mivel én pont egy fodrász vagyok, nekem nagyon sokat segítenétek, ha elárulnátok mit kell csinálni (ügyes vagyok, meg tudnám oldani :)))).

  Vagy nem éri meg (mert csak néhány napig lenne fenn)?

  Nagyon kérem segítsetek, elég vacak a helyzet mostanában, az ember ilyenkor már mindenben bízik…

  babyevi@vipmail.hu

  Köszönöm!
  Éva

 5. Bognár László szerint:

  Azért az nem hiba, ha egy keresőoptimalizálással, SEO-val, online marketinggel foglalkozó vállalkozás ezekre a kulcskifejezésekre versenyképes helyzetben van a keresőkben 🙂
  Bár a cipész cipője…

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes