GA IQ – Google Analytics Individual Qualification bizonyítvány

Amikor bevezették a GA IQ vizsgát, akkor sokan, akik azon frissiben le is tettük azt, azzal szembesültünk, hogy a bizonyítvány egy letölthető PDF volt csupán. Ezzel szemben pl. a Google AdWords minősítés egy olyan külső linket tartalmaz, ahol maga a Google, egy saját lapján tanúsítja, hogy tényleg letetted a vizsgát. A puszta képet bárki kirakhatná az oldalára, de ettől a külső hivatkozástól válik igazán validdá a dolog.

Egyből mindenki azt kezdte firtatni, hogy lesz-e a GA IQ esetében is ilyen hivatalos igazoló link, vagy mindenki csak a PDF-et tudja kitenni a blogjába – amit ugye vizsga nélkül is bárki megtehetne.

Néhány napja végre van lehetőség arra, hogy a vizsgával rendelkezők létrehozzanak akár több ilyen linket is a Google rendszerén belül – akár időlegesen, akár véglegesen, zithromax buy canada. Így végre hivatalos megerősítést nyerhet a vizsga – ami mindenképpen megbízhatóbbá teszi azokat a szakértőket, akik eredményesek voltak.

ITT található az én linkem pl.

  1. Deli Norbert szerint:

    Szia Jun!
    Sajnos pár nappal később meg jött a hír, hogy januártól lehet újra mindenből vizsgázni, mert változik a minősítési rendszer úgy Analytics-ben, mint Adwords-ben.
    Remélem aki akkor leteszi a vizsgákat, szép és megosztható felületet kap az eredményeiről.
    Norbi

  2. […] között csináltuk meg a vizsgát (Sziebig Péter – 111., jómagam – 119., Gál Kristóf, Myazaki Jun akikről tudok), de a jelenlegi hivatalos listán (képesített magánszemélyek keresése link […]

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes