Google AdWords Minősített Partner

>Úgy tűnik, valamennyire értek a Google AdWords rendszeréhez, legalábbis négy gyors vizsga és némi költési limit elérése után hozzámvágtak egy Google Advertising Professional // Minősített Partner logót is.

Ez  nem jelent sem többet, sem kevesebbet, minthogy a Google által szabott feltételeket, követelményrendszert teljesítettem: sikeresen vettem a vizsgáikat, és kezeltem egy általuk meghatározott mértékű költségkeretet. Meglehetős biztonsággal tudok AdWords fiókot kezelni, kampányokat felállítani, mérni, és optimalizálni.

A négy vizsga az alábbi területeket érinti:

Google Advertising Fundamentals – az AdWords működésével kapcsolatos alapvető szaktudást kéri számon
Reporting & Analysis Advanced Exam – az AdWords, az Analytics és a Website Optimizer használata, a jelentések elkészítése és értelmezése az, amire rákérdeztek
Search Advertising Advanced Exam – az alap szintén komolyabban rákérdeztek a keresési hálózat működésére, kampány optimalizálásra
Display Advertising Exam – a “normál” AdWords hirdetéseken túl ez a vizsga számonkérte a Youtube-ra, valamint mobileszközökre történő hirdetés tudásanyagát.

Önmagában ezek a vizsgák és a partneri  minősítés nem jelent okot a büszkeségre – de remélhetőleg használható tanácsokat fogok tudni Nektek adni a blogom keretein belül az AdWords kapcsán is.

professional, comprar, super force

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes